Mirë se vini te A-Z Connect - Teknologji informative dhe sisteme të sigurisë

Zgjidhje kreative

Tani është momenti ideal të ndjeheni të sigurtë. Përmes produkteve tona, ju mund të keni sisteme të teknologjisë së lartë të sigurisë, mbikqyrjes dhe kontrollit të plotë.

Duke u bazuar në përvojen tone kemi arritu që të ndërtojmë sisteme komplekse dhe shumë funksionale

SHIKO PRODUKTET

Sistemi kundër vjedhjes EAS
Sistemi kundër vjedhjes ndihmonë bizneset në uljen e humbjeve dhe ngritjen e kapaciteteve të shitjes
Sistemi kundër vjedhjes EAS
Sistemi kundër vjedhjes EAS
Sistemi kundër vjedhjes ndihmonë bizneset në uljen e humbjeve dhe ngritjen e kapaciteteve të shitjes
Sistemi i videovëzhgimit
Sistemi i videovëzhgimit
Sistemi i videovëzhgimit
Sistemi i videovëzhgimit
Sistemi i videovëzhgimit
Alarme të zjarrit
Mbrojtja nga zjarri në mënyrë profesionale
Alarme të zjarrit
Alarme të zjarrit
Mbrojtja nga zjarri në mënyrë profesionale
Rrjeta kompjuterike
Dizajnimi dhe implementimi i rrjetës kompjuterike
Rrjeta kompjuterike
Rrjeta kompjuterike
Dizajnimi dhe implementimi i rrjetës kompjuterike
Kontrolli i qasjes
Menaxhimi i vijueshmërisë në punë dhe kontrolli i qasjes
Kontrolli i qasjes
Kontrolli i qasjes
Menaxhimi i vijueshmërisë në punë dhe kontrolli i qasjes
Numrimi i vizitorëve
Numërimi i vizitorëve, përcjellja e lëvizjeve, menaxhimi i radhës në objektet afariste
Numrimi i vizitorëve
Numrimi i vizitorëve
Numërimi i vizitorëve, përcjellja e lëvizjeve, menaxhimi i radhës në objektet afariste
Sistemi i sigurisë
Sistemi intelegjent i sigurisë
Sistemi i sigurisë
Sistemi i sigurisë
Sistemi intelegjent i sigurisë
Sistemi i telefonisë VoIP
Sistemi i telefonisë VoIP
Sistemi i telefonisë VoIP
Sistemi i telefonisë VoIP
Sistemi i telefonisë VoIP
Sistemet e teknologjisë informative
Dizajnimi dhe implementimi i IT sistemeve
Sistemet e teknologjisë informative
Sistemet e teknologjisë informative
Dizajnimi dhe implementimi i IT sistemeve

Çfarë mund të bëjmë për ju dhe biznesin tuaj

Me kërkesën tuaj, ekspertët tanë mund të ju japin sugjerime dhe këshilla për masat më të mira që mund të merrni për biznesin ose shtëpinë tuaj. Ne jemi të specializuar në projektimin dhe instalimin e sistemeve të ndryshme të sigurisë, mbikqyrjes dhe komunikimit

Ne gjithashtu mund të projektojmë infrastrukturën më të mire, e cila iu përgjigjet kërkesave tuaja, duke filluar nga nevojat individuale deri tek ato të korporatave

Produktet dhe shërbimet tona

Rreth nesh

Kompania A-Z Connect e drejtuar nga një staf i kualifikuar, siguron korrektësinë dhe vazhdimsinë për sherbimet e ofruara dhe cilësinë e ofruar.

SIKO MË SHUMË

Klientët

Moda Italia
Moda Italia
Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina"
Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina"
Policia e Kosovës
Policia e Kosovës
Universiteti UBT
Universiteti UBT
Save the Children
Save the Children
Kosmonte Foods
Kosmonte Foods
Prishtina International Airport Adem Jashari
Prishtina International Airport Adem Jashari
Gjykata Kushtetuese e Kosoves
Gjykata Kushtetuese e Kosoves
Meridian Corporation
Meridian Corporation
Hotel Sirius
Hotel Sirius
Dogana e Kosoves
Dogana e Kosoves
Kreditimi Rural i Kosoves
Kreditimi Rural i Kosoves
The World Bank
The World Bank
United States Embassy
United States Embassy
Banka për Biznes
Banka për Biznes
Institucioni Lesna
Institucioni Lesna
KFOR - Film City
KFOR - Film City
Deloitte
Deloitte
Gener 2
Gener 2
Banka Europiane
Banka Europiane

e-Connect
Bregu I Diellit,  Hyzri Talla nr.12
10000 Prishtinë, Kosovë
+383 38 52 53 54
 info@econnect-ks.com
 www.econnect.al                                                        

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo